ОВЕН  Седмичен любовен хороскоп за зодия Овен, 7 март – 13

...
ОВЕН 
Седмичен любовен хороскоп за зодия Овен, 7 март – 13
Коментари Харесай

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 7 март – 13 март, 2022

ОВЕН 

Седмичен любовен хороскоп за зодия Овен, 7 март – 13 март: Неочаквано непознати хора ще ви извърнат внимание и ще ви засипят с похвали. Също по този начин, бъдете подготвени за обстоятелството, че родственици може да се бъркат в персоналния ви живот. В сантименталните каузи е значимо да слушате вътрешният ви глас. Имате огромни шансове за ободряване на връзката, заради висока активност.

За необвързаните. За страдание отзивчивите умения не са задоволителни, с цел да извършите вярното усещане на индивида, който срещате за първи път. Но това е за ваше положително, тъй като тази връзка най-вероятно ще бъде краткотрайна.

ТЕЛЕЦ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Телец, 7 март – 13 март: Обърнете внимание, че взаимното извършване на покупки ще ви приближи до индивида, който ви интересува. Ако положите задоволително старания, ще можете да се справите с дълготрайно разминаване в гледните точки. Не подценявайте обичаните хора, поради други неща, в противоположен случай ще зародят недоразумения. Много скоро ще би трябвало да извършите значими самопризнания. Звездите предлагат да игнорирате неприятното въодушевление на колегата при всевъзможни условия.

Ако сте самостоятелен Телец, най-хубавото нещо за вас сега, е да оставите романтиката настрани и да се погрижите за себе си.

БЛИЗНАЦИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Близнаци, 7 март – 13 март:  Свободните Близнаци, не забравяйте да споделите вълнуващи страсти с тези, които са сладки за вас. Тези от вас, които жадуват за реципрочност, би трябвало да се погрижат за вътрешният си мир. В началото на общуването бъдете деликатни, тъй като разликата във възгледите може да провокира различия. С огромна възможност другите ще флиртуват с вас, само че не очаквайте съществени последствия.

Що се отнася до двойките, дълготрайните връзки автоматизирано ще доближат ново равнище. Ще имате обаче противен диалог с родственици на вашата сродна половинка. Бракът е нещо хубаво, само че изисква взаимни отстъпки.

РАК

Седмичен любовен хороскоп за зодия Рак, 7 март – 13 март: Раци, може би е по-добре да не влизате във връзки тази седмица, а да разгледате по-отблизо хората към вас. За да се справите с различията, в случай че зародят такива, деликатно обмислете условията на вашата половинка. Ако ненадейно топлината е напуснала връзката ви, тогава можете да я върнете благодарение на интензивно ухажване. И никога не се измъчвайте с ревнивост, тъй като нямате действителни аргументи за това.

Ако сте свободен Рак и желаете да измененията нещо в живота си, не се срамувайте и действайте уверено, решително.

ЛЪВ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Лъв, 7 март – 13 март: Тези от вас, които са уверени себе си, в чара си, могат да стартират от дълго време мечтана връзка. В същото време тайните би трябвало да бъдат оставени в предишното, в противоположен случай те ще излязат в бъдеще и ще навредят на вашия съюз. А проблематичните връзки могат да се разрешат при малко пътешестване. За да се справите с рецесията в персоналния си живот, слушайте препоръките на други хора. Ако наоколо няма човек, чието мнение е значимо за вас, помислете за това, че компромисите ще оказват помощ за превъзмогването на рецесията. Въпреки това, вземете под внимание мнението и на вашият сътрудник.

ДЕВА

Седмичен любовен хороскоп за зодия Дева, 7 март – 13 март:  За да не се разочаровате от хората, избягвайте да флиртувате с непознати. Също по този начин, имайте поради, че пътуването ще внесе прохлада в избледняваща връзка. Имайте поради, че с вашите гении съществува действителен късмет да привлечете вниманието на забавни хора. Бракът, подписан тази седмица, ще бъде благополучен.

В животът на необвързаните мудността ще стане причина да е мъчно да се визиите в евентуалната ви светлина. В случай на неуспехи в любовните връзки, е потребно да се обърнете към другари за съвет.

ВЕЗНИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Везни, 7 март – 13 март: Везните имат огромен късмет за ободряване на връзките посредством невероятния си сексапил. През цялата седмица младите двойки ще имат прелестни мигове на обич и безредици. Флиртуването с непознати е нежелателно, защото ще навреди на съществуващите взаимоотношения. И в сантименталните каузи е значимо да слушате вътрешния глас. В случай на различия в откритите двойки, взаимните грижи за жилище ще оказват помощ за доближаване. Има късмет в близко бъдеще някой анонимно да ви признае любовта си. Небесните тела предлагат да се заредите от тази магия.

СКОРПИОН

Седмичен любовен хороскоп за зодия Скорпион, 7 март – 13 март:  Ярките срещи ще са ви от изгода за започващата връзка. Ще имате сериозен почитател, това ще бъде досадно, единствено в случай че сте в двойка. Може да се случи по този начин, че старите проблеми да се върнат в гонене тази седмица. А тези, които към момента търсят, ще могат да срещнат ориста си в огромна компания. Ако възникне опция, необвързаните могат безпроблемно да разменят телефонните си номера. В същото време, доста скоро ще би трябвало да извършите основни самопризнания. Можете да привлечете прелестен човек със своята обаятелност.

СТРЕЛЕЦ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Стрелец, 7 март – 13 март: Не бързайте да трансферирате връзката в нов статус, даже в случай че имате съществени проблеми с колегата. Като цяло измененията към по-добро идват на любовния фронт. Но за това все-още не би трябвало да слушате ничии препоръки, за романтиката се отнася. Също по този начин, звездите вещаят да игнорирате неприятното въодушевление на колегата при всевъзможни условия. Не забравяйте, че точността в връзката ще ви помогне да избегнете интриги. Имайте поради, че цялата идваща седмица е удобна за кокетничене.

КОЗИРОГ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Козирог, 7 март – 13 март: Тази седмица не проявявайте прекалено много недостатъци. Но моментът е подобаващ за взимане на значими решения в сантименталния живот. Точно в този момент е удобно да започнете взаимен живот, без значение дали сте при започване на връзката. В същото време избягвайте разногласията, в противоположен случай те ще повлияят не изключително прелестно в връзките със сродната душа. В идните дни пристрастеността ще надделее над романтиката в живота ви. Трябва да сте по-внимателни към потребностите на вашата половинка. Важно е да бъдете себе си, с цел да постигнете взаимност.

ВОДОЛЕЙ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Водолей, 7 март – 13 март: За тези, които са уверени в колегата си, можете да се наслаждавате на тези дни. Но в общуването бъдете по-сдържани, защото прочувственият ви стрес не би трябвало да въздейства на връзките ви с обичания човек. Не подценявайте обичаните хора в името на персоналните каузи, в противоположен случай ще зародят искания против вас. Тези, чиито съюзи са добре открити, могат решително да се съберат. Тези, които жадуват за реципрочност, би трябвало да се погрижат за вътрешният си свят. Има огромна възможност да се появи любовник, чието внимание ще ви бъде доста прелестно.

РИБИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Риби, 7 март – 13 март: За страдание финансовите проблеми могат да нарушат хармонията в откритите двойки. Небрежен флирт може бъде добър излаз за тези, които имат усложнения в любовните връзки. За вас е потребно да потискате раздразнителността в себе си, с цел да извършите положително усещане на сродната си душа или на хора, които смятате за евентуални сътрудници. С задоволително старания ще съумеете да очаровате точния човек. Но не бързайте с нещата, оставете ги да се развиват естествено.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР